Victoria Gate Car Park

A facade project for the Victoria Gate car park in Leeds. The design purpose of the facade is to mirror, complement and enhance the existing design of the John Lewis Store. The diamond effect is created using various degrees of twist on the fins.

The final effect of the facade is an array of diamonds of various sizes that can be seen from all angles, that truly compliments the John Lewis Building whilst also being unique in their own right.

Project

Victoria Gate Car Park, Leeds     

Discuss your project

Maple Sunscreening has been at the forefront of developments in solar shading, weather protection and architectural features since 1983. It offers a complete expert design, manufacturing and installation service with stylish systems for building energy saving, glare control and greater comfort (and productivity) for occupants. Today Maple’s portfolio includes canopies, louvres, architectural façades and internal blinds.

The company’s progressive design and technical excellence is combined with an exceptional level of customer service based on the traditional values of reliability and integrity.

Contact Us